Näita mobiiliversiooni

Liigu sisu juurde Liigu peamenüü juurde

Avaleht / Raamatud / Kultuur ja ühiskond / Ühiskond / Umami

Raamat

Umami

Autor: OLE G. MOURITSEN, Klavs Styrbaek

* * * * * * * * * * Loe arvustusi (0)

Toode pole saadaval

Sisukirjeldus

The West identifies four basic tastes--sour, sweet, salty, and bitter. Yet in East Asia, a fifth taste--umami--has entered the culinary lexicon. Umami is savory, complex, and wholly distinct. Combining culinary history with research into the chemistry, preparation, nutrition, and culture of food, this book encapsulates the concept of umami.

Lisainfo
ISBN 9780231168908
Ilmumisaasta 2014
Keel ingliskeelne
Formaat Kõvakaaneline
Lehekülgi 280 lk
Mõõt 260x190x28 (mm)
Illustreerija(d) Jonas Drotner Mouritsen
Tõlkija(d) Mariela Johansen
Kirjastus COLUMBIA UNIVERSITY PRESS
Sari Arts and Traditions of the Table: Perspectives on Culinary History
Lisamise aeg: 23.02.2014

Toode pole saadaval

Arvustused (0)
Suhtlusvõrkude arvustused

Vabandame! Teie veebilehitseja on liiga väike meie kodulehe külastamiseks.

We're sorry! Your browser is too small for this website.

Приносим извинения! Размеры вашего браузера слишком малы для посещения нашей страницы.