Näita mobiiliversiooni

Liigu sisu juurde Liigu peamenüü juurde

Avaleht / Raamatud / Tervis ja meditsiin / Toitumine ja dieet / TOIDUTEADUS

Raamat

TOIDUTEADUS

Autor: MARTY JOPSON

* * * * * * * * * * Loe arvustusi (0)

20.95 19.90 €

Kaup kätte: Kiirtellimusega: täna 20.02

Sisukirjeldus

Marty Jopson on võtnud endale ülesande selgitada välja mõned elu põhitõed, mis aitavad hästi süüa teha ja olla samal ajal teadlik tarbija. 21. sajandi köök on täis ahvatlusi, valikuid ja väljakutseid. Kellele ei meeldiks nautida tunnustust võrratu kokana, kellel iga asi õnnestub?

Toiduteadus” on uurimus sellest, mida me sööme ja kuidas süüa teeme. Lustakas ja entusiastlik, ent sellegipoolest tõsisel teadusel rajanev raamat pakub lahendusi paljudele arusaamatustele, mida põhjustavad köögis keemia, füüsika või bioloogia.

Raamatu autor Marty Jopson on rakubioloogia doktor ja Briti tuntud telenägu. Ta korraldab põnevaid teaduskatseid BBC telesaates „The One Show“ ning esineb avalike populaarteaduslike loengutega, kus alatasa lahvatavad leegid ja lõpuks käib üks vägev pauk.

Toiduteadusele pühendatud raamatus räägib ta muu hulgas sellest, millal nuga terav püsib, kuidas toitu õigesti töödelda, mida tähendab viie sekundi reegel, kuidas vastumeelseid maitseid vältida või milline on toidu tulevik, pakkudes palju põnevaid ning praktilisi kokandus- ja toitumisalaseid teadmisi.

Lisainfo
ISBN 9789949669035
Ilmumisaasta 2019
Keel eestikeelne
Formaat Pehmekaaneline
Lehekülgi 184 lk
Mõõt 210x145x14 (mm)
Tõlkija(d) KRISTIINA VIND
Kirjastus POSTIMEES KIRJASTUS
Lisamise aeg: 05.02.2019

20.95 19.90 €

Kaup kätte: Kiirtellimusega: täna 20.02

Arvustused (0)
Suhtlusvõrkude arvustused

Vabandame! Teie veebilehitseja on liiga väike meie kodulehe külastamiseks.

We're sorry! Your browser is too small for this website.

Приносим извинения! Размеры вашего браузера слишком малы для посещения нашей страницы.