Näita mobiiliversiooni

Liigu sisu juurde Liigu peamenüü juurde

Avaleht / Raamatud / Kokandus / Kokaraamatud / SÜGAVKÜLMUTAMINE. MAASIKATEST JA VAARIKATEST AEDUBADE JA MAITSEROHELISENI

Raamat

SÜGAVKÜLMUTAMINE. MAASIKATEST JA VAARIKATEST AEDUBADE JA MAITSEROHELISENI

Autor: TOIVO NIIBERG

* * * * * * * * * * Loe arvustusi (0)

22.99 €Püsikliendile: 21.84 €Toodet on alles vähem kui 10 eksemplari!

Kaup kätte: Kiirtellimusega: esmaspäev 06.04

Sisukirjeldus

Sügavkülmutamine on põhjamaades ja kõrgmäestikes toiduainete ammu tuntud säilitusviis, mis on populaarne ka tänapäeval. Sügavkülmutades säilivad C-vitamiin, eeterlikud õlid ning muidu kiiresti riknevad valkained. Võrreldes keemiliste säilitusviisidega mõjutab sügavkülmutamine toiduainete omadusi tunduvalt vähem, sest keemilisi ühendeid (näiteks konservante) ei lisata, seetõttu on sügavkülmutamine palju tervislikum ja looduslähedasem.

Toivo Niiberg tutvustab oma raamatus lugejatele sügavkülmikuid ning aia- ja metsasaaduste, liha, kala ja kondiitritoodete erinevaid sügavkülmutamis- ja sulatamisviise. Samuti kirjutab ta külmutamise ja sügavkülmutamise olemusest ja peamistest vigadest, millega külmutamisel ja sulatamisel kokku puututakse.

Lisainfo
ISBN 9789949344727
Ilmumisaasta 2016
Keel eestikeelne
Formaat Kõvakaaneline
Lehekülgi 216 lk
Mõõt 220x160x15 (mm)
Kirjastus SINISUKK
Lisamise aeg: 04.07.2016

22.99 €Toodet on alles vähem kui 10 eksemplari!

Kaup kätte: Kiirtellimusega: esmaspäev 06.04

Sama autor

Kategooria TOP

Seotud tooted

Arvustused (0)
Suhtlusvõrkude arvustused

Vabandame! Teie veebilehitseja on liiga väike meie kodulehe külastamiseks.

We're sorry! Your browser is too small for this website.

Приносим извинения! Размеры вашего браузера слишком малы для посещения нашей страницы.