MUUSIKA JA KULINAARIA
Autor
Maria Prääts
, Emil Rutiku
Muusika sidumine toiduvalmistamisega oli minu jaoks väga huvitav
nii idee tasandil kui ka süüa tehes ja raamatu kokkupaneku
käigus sai selgeks, et muusikal on toidu valmimise juures tõepoolest
suur roll. Nüüdseks on paljud toredad inimesed praktiseerinud
teatud muusika mängimist teatud toidu valmistamise
ajal. Ja kõik need inimesed on kindlalt veendunud, et toit tuleb
palju maitsvam, aga mis peamine, inimesele ka kasulikum. Kasulikum
selles mõttes, et nõnda valmistatud toit annab meile igapäevaseks
tegutsemiseks piisavalt energiat. See ei tähenda mitte
ainult õiget kogust valke, süsivesikuid, rasvasid, happeid,
mineraale ja vitamiine, vaid sellises toidus on see salapärane miski,
mis laseb meil toitu mõnusamalt nautida. Olen kindlal veendumusel,
et need inimesed, kes oma toidusse lasevad sisse hea
energia, kingivad endale igapäevaselt vaimse ja füüsilise erksuse.
Igaüks teist leiab sellest raamatust endale uusi mõtteid, kuidas
teha toiduvalmistamisest täiuslikum tegevus. Kui lasete muusikal
läbi enda voolata, siis võite kindel olla, et see kõik läheb otsemat
teed pidi teie poolt valmistatavasse toitu. Ja kõik need, kes saavad
nautima teie poolt sellisel moel valmistatud toitu, tunnevad ilmtingimata
seda erilisust.
Valige endale meeldiv muusika, mida te naudite, ja valmistage
oma lähedasele miskit maitsvat ning te näete ja tunnete seda
erinevust.
Head maailma saladuste avastamist!
Lugupidamisega
Emil Rutiku