Näita mobiiliversiooni

Liigu sisu juurde Liigu peamenüü juurde

Avaleht / Raamatud / Tehnika / Varia / Microbial Food Safety

Raamat

Microbial Food Safety

Autor: William Nganje (North Dakota State University, USA), Charlene Wolf-Hall (South Dakota State University, USA)

* * * * * * * * * * Loe arvustusi (0)

68.00 €Püsikliendile: 64.60 €Toodet on alles vähem kui 10 eksemplari!

LIITU või Logi sisse

Kaup kätte: 2-4 nädalat, hiljemalt 15.07

Sisukirjeldus

This interdisciplinary, full-colour textbook describes microbial contaminants from plants, fungi and animal products that are potentials risk to humans, reviewing their origin, risk, prevention and control. Using models to explain concepts, it shows interactions between humans moving food through global systems and impacts on microbial food safety.

Lisainfo
ISBN 9781780644813
Ilmumisaasta 2017
Keel ingliskeelne
Formaat Pehmekaaneline
Lehekülgi 198 lk
Mõõt 210x150x22 (mm)
Kirjastus CABI Publishing
Lisamise aeg: 22.02.2017

68.00 €Toodet on alles vähem kui 10 eksemplari!

LIITU või Logi sisse

Kaup kätte: 2-4 nädalat, hiljemalt 15.07

Arvustused (0)
Suhtlusvõrkude arvustused

Klienditugi

Kõnedele vastatakse E-P 8-21
+372 671 3659

Kirjadele vastatakse E-R 9-17
epood@rahvaraamat.ee

Tasuta püsikliendiks registreerumine

Rahva Raamatu püsikliendina saad meie kauplustes püsivalt 5% allahindlust ning ennast kurssi viia raamatuuudistega:

Vabandame! Teie veebilehitseja on liiga väike meie kodulehe külastamiseks.

We're sorry! Your browser is too small for this website.

Приносим извинения! Размеры вашего браузера слишком малы для посещения нашей страницы.