Näita mobiiliversiooni

Liigu sisu juurde Liigu peamenüü juurde

Avaleht / Raamatud / Kokandus / Liha- ja kalatoidud / LIHA JA KALA SUITSUTAMINE, SOOLAMINE JA KUIVATAMINE

-15%

Raamat

LIHA JA KALA SUITSUTAMINE, SOOLAMINE JA KUIVATAMINE

Autor: T. TURAN TURAN

* * * * * * * * * * Loe arvustusi (0)

32.60 27.71 €

Kaup kätte: Kiirtellimusega: täna 23.09

Sisukirjeldus

Liha ja kala kodus suitsutamise, soolamise ja kuivatamise sammsammuline teejuht: alates hõrgust soolalõhest ja lõpetades isuäratavate kuumsuitsutatud kanatiibade ning soolatud peekoniga.

Turan T. Turan tutvustab kõiki olulisi suitsutamise ja kuivatamise viise ning keerulisemaid soolamisprotsesse. Alustamine ei nõua kulukat varustust, vaja läheb ainult ahju või grilli! Töökäiku tutvustavad fotod ja juhtnöörid aitavad tundma õppida rohkem kui 50 meetodit.

Raamatust leiate juhtnöörid

  • kuum- ja külmsuitsutamiseks sisetingimustes ning juhendi oma väliahju ehitamiseks;
  • liha kuivatamiseks, mis pikendab säilimisaega ja on ideaalne suupistete – vinnutatud liha, salaamide ja vorstitoodete – valmistamisel;
  • kuiv- ja märgsoolamiseks, mida saab kasutada mahlaste praadide või täiusliku soolaliha, peekoni ja sinkide valmistamiseks.

Lisainfo
ISBN 9789949344482
Ilmumisaasta 2016
Keel eestikeelne
Formaat Kõvakaaneline
Lehekülgi 224 lk
Mõõt 252x196x200 (mm)
Tõlkija(d) VIRGE ÕUEMAA
Kirjastus SINISUKK
Lisamise aeg: 24.10.2016

32.60 27.71 €

Kaup kätte: Kiirtellimusega: täna 23.09

Arvustused (0)

Väga vajalik käsiraamat, mille põhjal valminud toit peaks nüüd sahvris jõule ootama, kui poleks ühe Vahtramäe Emili sarnase tegelase külaskäike :)

Lisas : Elin Tuuling | 23.10.2018

* * * * * * * * * *
Suhtlusvõrkude arvustused

Vabandame! Teie veebilehitseja on liiga väike meie kodulehe külastamiseks.

We're sorry! Your browser is too small for this website.

Приносим извинения! Размеры вашего браузера слишком малы для посещения нашей страницы.