Näita mobiiliversiooni

Liigu sisu juurde Liigu peamenüü juurde

Avaleht / Raamatud / Ajalugu ja poliitika / Maailma ajalugu / Kitchen, Food, and Cooking in Reformation Germany

Raamat

Kitchen, Food, and Cooking in Reformation Germany

Autor: Volker Bach

* * * * * * * * * * Loe arvustusi (0)

94.18 89.47 €Toodet on alles vähem kui 10 eksemplari!

Kaup kätte: Kiirtellimusega: kolmapäev 21.11

Sisukirjeldus

This work introduces readers to German culinary history in the Reformation era from the perspective of social history, and explores food and eating in terms of their economic, social, and religious ramifications. Food production, preparation, and consumption are in the foreground. Recipes and other relevant sources are provided in translation.

Lisainfo
ISBN 9781442251274
Ilmumisaasta 2016
Keel ingliskeelne
Formaat Kõvakaaneline
Lehekülgi 218 lk
Kirjastus Rowman & Littlefield
Sari Historic Kitchens
Lisamise aeg: 01.08.2018

94.18 89.47 €Toodet on alles vähem kui 10 eksemplari!

Kaup kätte: Kiirtellimusega: kolmapäev 21.11

Arvustused (0)
Suhtlusvõrkude arvustused

Vabandame! Teie veebilehitseja on liiga väike meie kodulehe külastamiseks.

We're sorry! Your browser is too small for this website.

Приносим извинения! Размеры вашего браузера слишком малы для посещения нашей страницы.