Näita mobiiliversiooni

Liigu sisu juurde Liigu peamenüü juurde

Avaleht / Raamatud / Kokandus / Liha- ja kalatoidud / KALA SUITSUTAMINE

Raamat

KALA SUITSUTAMINE

Autor: EGON BINDER

* * * * * * * * * * Loe arvustusi (0)

Toode pole saadaval

Sisukirjeldus

Hea kalasaak on küll suur õnn, aga hilisem nuputamine, et milliseid delikatesse sellest valmistada saaks, on hoopis keerulisem. Raamatus on toodud retsepte, et valmistada isuäratavaid suitsukalaroogi, kas siis oma perele või sõpradele.
Millised kalad sobivad suitsutamiseks? Kas köögis on võimalik kala suitsutada? Kuidas ehitada suitsutusmajakest?
Neile ja paljudele teistele küsimustele annavad vastuse Egon Binderi nõuanded. Praktiline käsiraamat annab nii algajatele kui ka edasijõudnutele asjatundlikke õpetusi: alates värske kala töötlemisest ja valmistamisest, lõpetades suitsutusseadmete ehitamisega.

Lisainfo
ISBN 9789949340248
Ilmumisaasta 2013
Keel eestikeelne
Formaat Kõvakaaneline
Lehekülgi 96 lk
Mõõt 240x175x10 (mm)
Kirjastus SINISUKK
Lisamise aeg: 30.04.2016

Toode pole saadaval

Sama autor

Kategooria TOP

Arvustused (0)
Suhtlusvõrkude arvustused

Vabandame! Teie veebilehitseja on liiga väike meie kodulehe külastamiseks.

We're sorry! Your browser is too small for this website.

Приносим извинения! Размеры вашего браузера слишком малы для посещения нашей страницы.