Rahva Raamat logo
Kategooriad
triangle icon
Rahva Raamat logo
Kategooriad
Raamatud
triangle icon
Audioraamatud
triangle icon
E-raamatud
triangle icon
Mängud
triangle icon
Kool ja kontor
triangle icon
Kingitused
triangle icon
Muusika ja filmid
triangle icon
Tehnika
triangle icon
Allahindlused
triangle icon
delivery icon

Kohaletoimetamine on tasuta!

home icon

Hapukapsas pirukasse ja potti

Hapukapsas pirukasse ja potti
gallery icon
Galerii

Hapukapsas pirukasse ja potti

Autor

Andra Kalda

Hapukapsas kui üks Eesti köögi traditsiooniline toiduaine kipub olema talve- ja jõuluaja toit, kuid selle võimsate tervisele kasulike omaduste tõttu võiks hapendatud kapsast tarbida aasta läbi. Hapukapsas on palju vitamiine, see soodustab seedimist, puhastab verd ja hõlbustab toitainete imendumist. Minisarja uuest raamatust leiad retsepte toore ja hautatud hapukapsa kasutamiseks erinevates toitudes. Talvisel ajal kipub pidusöömaaegadest ikka hautatud kapsast üle jääma. Siit leiad ideid nii küpsetiste kui ka argipäevaroogade valmistamiseks, et saaksid ülejäägi maitsvalt ära kasutada. Muide, kapsa hapendamine on imelihtne! Kui korra proovid, siis ilmselt rohkem soovid! 

Sõsarsarja „100 rooga“ 24. raamat.

close icon

Toode on otsas