Näita mobiiliversiooni

Liigu sisu juurde Liigu peamenüü juurde

Avaleht / Raamatud / Kokandus / Varia / GARNEERIMISE SALADUSI

Raamat

GARNEERIMISE SALADUSI

Autor: CARA HOBDAY, JO DENBURY

* * * * * * * * * * Loe arvustusi (0)

Toode pole saadaval

Sisukirjeldus

Võtted, mida kasutavad professionaalid
Cara Hobday, Jo Denbury

Selles raamatus on nõuandeid, mille abil iga kodukokk võib valmistada ja kaunilt kujundada üle 75 roa, kasutades selleks garneeringuid, mis on tehtud maitsvatest söödavatest koostisainetest. Raamatus on üheksa osa, mis annavad ammendava ülevaate töövõtete, tarvikute, toiduainete ja kujunduse kohta, mida kasutavad kokad peenemateski restoranides. Üksikasjalikud pildid ja selgesõnalised juhised näitavad, kuidas kasutada magusaid ja soolaseid lisandeid, garneeringuid ja mitmesuguseid serveerimisvõtteid. Ülevaatlikud nimekirjad, nipinurgad ning söödavate lillede ja lehtede tabel näitavad, kuidas on kõige parem kasutada erinevaid garneeriguid, toiduaineid ja tarvikuid.

Lisainfo
ISBN 9789985629482
Ilmumisaasta 2010
Keel eestikeelne
Formaat Kõvakaaneline
Lehekülgi 176 lk
Mõõt 209x209x15 (mm)
Tõlkija(d) ÜLLI SAAR
Kirjastus TÄNAPÄEV
Lisamise aeg: 03.02.2011

Toode pole saadaval

Sama autor

Kategooria TOP

Arvustused (0)
Suhtlusvõrkude arvustused

Klienditugi

Kõnedele vastatakse E-P 8-21
+372 671 3659

Kirjadele vastatakse E-R 9-17
epood@rahvaraamat.ee

Tasuta püsikliendiks registreerumine

Rahva Raamatu püsikliendina saad meie kauplustes püsivalt 5% allahindlust ning ennast kurssi viia raamatuuudistega:

Vabandame! Teie veebilehitseja on liiga väike meie kodulehe külastamiseks.

We're sorry! Your browser is too small for this website.

Приносим извинения! Размеры вашего браузера слишком малы для посещения нашей страницы.