Näita mobiiliversiooni

Liigu sisu juurde Liigu peamenüü juurde

Avaleht / Raamatud / Kokandus / Rahvusköögid / Food and Cooking of Belgium

Raamat

Food and Cooking of Belgium

Autor: Suzanne Vandyck

* * * * * * * * * * Hinda ja arvusta (0)

25.10 23.85 €

Kaup kätte: Kiirtellimusega: kolmapäev 27.09

Sisukirjeldus

Strongly influenced by its proximity to southern France, yet retaining rustic, homely traits from its medieval past, Belgian cuisine combines haute cuisine and fine ingredients with comfort food and substantial portions.

Lisainfo
ISBN 9781903141540
Ilmumisaasta 2008
Keel ingliskeelne
Formaat Kõvakaaneline
Lehekülgi 128 lk
Mõõt 288x241x19 (mm)
Kirjastus ANNESS PUBLISHING
Lisamise aeg: 25.08.2014

25.10 23.85 €

Kaup kätte: Kiirtellimusega: kolmapäev 27.09

Arvustused (0)
Suhtlusvõrkude arvustused

Vabandame! Teie veebilehitseja on liiga väike meie kodulehe külastamiseks.

We're sorry! Your browser is too small for this website.

Приносим извинения! Размеры вашего браузера слишком малы для посещения нашей страницы.