Näita mobiiliversiooni

Liigu sisu juurde Liigu peamenüü juurde

Avaleht / Muusika / Pop/Rock / ELVIS PRESLEY - SINGS SONGS FROM HIS MOVIES (2011) 2LP



* * * * * * * * * * Loe arvustusi (0)

Toode pole saadaval


Love Me Tender A1 Love Me Tender

A2 Let Me

A3 Poor Boy

A4 We're Gonna Move

Loving You

A5 Mean Woman Blues

A6 (Let Me Be Your) Teddy Bear

A7 Loving You

A8 Got A Lot O' Livin' To Do

A9 Lonesome Cowboy

A10 Hot Dog

A11 (Let's Have A) Party

Jailhouse Rock

B1 Young And Beautiful

B2 I Want To Be Free

B3 Don't Leave Me Now

B4 Jailhouse Rock

B5 Treat Me Nice

B6 (You're So Square) Baby I Don't Care

King Creole

B7 King Creole

B8 As Long As I Have You

B9 Hard Headed Woman

B10 Trouble

B11 Dixieland Rock

King Creole

C1 Don't Ask Me Why

C2 Lover Doll

C3 Crawfish

C4 Young Dreams

C5 Steadfast, Loyal And True

C6 New Orleans


C7 Tonight Is So Right For Love

C8 What's She Really Like

C9 Frankfort Special

C10 Wooden Heart

C11 G.I. Blues


D1 Pocketful Of Rainbows

D2 Shoppin' Around

D3 Big Boots

D4 Didja' Ever

D5 Blue Suede Shoes

D6 Doin' The Best I Can

Bonus Tracks - No. 1 Hits Of 1960

D7 Stuck On You

D8 It's Now Or Never

D9 Are You Lonesome To-Night

EAN 8712177058495
Ilmumisaasta 2011
Mõõt 350x350x10 (mm)
Lisamise aeg: 01.09.2017

Toode pole saadaval

Arvustused (0)
Suhtlusvõrkude arvustused

Vabandame! Teie veebilehitseja on liiga väike meie kodulehe külastamiseks.

We're sorry! Your browser is too small for this website.

Приносим извинения! Размеры вашего браузера слишком малы для посещения нашей страницы.