Näita mobiiliversiooni

Liigu sisu juurde Liigu peamenüü juurde

Avaleht / Raamatud / Kokandus / Varia / Curing & Smoking

Raamat

Curing & Smoking

Autor: Steven Lamb

* * * * * * * * * * Loe arvustusi (0)

26.67 25.34 €

Kaup kätte: Kiirtellimusega: laupäev 29.06

Sisukirjeldus

A new book in the "River Cottage Handbook" series, this shows the reader how to cure and smoke meat, fish and cheese. Includes a breakdown of any kit needed, and an explanation of the preservation process, as well as comprehensive guidance on how to do it. For each method, there are also many delicious recipes, accompanied by colour photos and illustrations. Also features an introduction by Hugh Fearnley-Whittingstall.

Lisainfo
ISBN 9781408808825
Ilmumisaasta 2014
Keel ingliskeelne
Formaat Kõvakaaneline
Lehekülgi 256 lk
Mõõt 206x137x27 (mm)
Kirjastus Bloomsbury Publishing PLC
Sari River Cottage Handbook
Lisamise aeg: 09.11.2013

26.67 25.34 €

Kaup kätte: Kiirtellimusega: laupäev 29.06

Arvustused (0)
Suhtlusvõrkude arvustused

Vabandame! Teie veebilehitseja on liiga väike meie kodulehe külastamiseks.

We're sorry! Your browser is too small for this website.

Приносим извинения! Размеры вашего браузера слишком малы для посещения нашей страницы.