Näita mobiiliversiooni

Liigu sisu juurde Liigu peamenüü juurde

Avaleht / Raamatud / Kodu ja aed / Talupidamine / Complete Book of Butchering, Smoking, Curing, and Sausages

Raamat

Complete Book of Butchering, Smoking, Curing, and Sausages

Autor: Philip Hasheider

* * * * * * * * * * Hinda ja arvusta (0)

Toode pole saadaval

Sisukirjeldus

The ideal book for self-sufficient farmers and small-holders, on how to prepare all meats, including poultry, elk, pigs, caribou, beef, venison and more.

Lisainfo
ISBN 9780760337820
Ilmumisaasta 2010
Keel ingliskeelne
Formaat Kõvakaaneline
Lehekülgi 256 lk
Mõõt 234x185x22 (mm)
Kirjastus Voyageur Press Inc
Sari Complete Meat
Lisamise aeg: 17.05.2014

Toode pole saadaval

Arvustused (0)
Suhtlusvõrkude arvustused

Vabandame! Teie veebilehitseja on liiga väike meie kodulehe külastamiseks.

We're sorry! Your browser is too small for this website.

Приносим извинения! Размеры вашего браузера слишком малы для посещения нашей страницы.