Rahva Raamat logo
Kategooriad
triangle icon
Rahva Raamat logo
Kategooriad
Raamatud
triangle icon
Audioraamatud
triangle icon
E-raamatud
triangle icon
Mängud
triangle icon
Kool ja kontor
triangle icon
Kingitused
triangle icon
Muusika ja filmid
triangle icon
Tehnika
triangle icon
Allahindlused
triangle icon
delivery icon

Kohaletoimetamine on tasuta!

home icon

CLICK & GROW: 3 TAIMEKASSETTI, PUNANE TULINE TŠILLIPIPAR

CLICK & GROW: 3 TAIMEKASSETTI, PUNANE TULINE TŠILLIPIPAR
gallery icon
Galerii

CLICK & GROW: 3 TAIMEKASSETTI, PUNANE TULINE TŠILLIPIPAR

Kasvata nutiaias tuliseid tšillipipraid!

Kui armastad vürtsikat toitu, siis see tuline pipar on sinu jaoks. Scoville’i skaalal 80 000 ühiku juures istuv pipar on piri piri järel tuliseim meie valikus.

Tšillipiparde kasvatamine võtab veidi rohkem aega ja vajab kannatlikkust, viies sind läbi mitme olulise aiandusetapi. Ära muretse kui sul ei ole selles osas kogemust - me toetame sind terve selle teekonna jooksul!

Click & Grow tšillipipra plussid:

  • Pilkupüüdvad lehed ja kaunid valged õied
  • Looduslik A, B6, C ja K1 vitamiinide allikas
  • Sobib eriti hästi mehhiko- ja aasiapärastesse toitudesse
  • Suurepärane vahend nii värsketele kui ka küpsetatud toitudele vürtsikuse lisamiseks

Taim ei ole söödav. Mürgine!

Idud: 7 - 21 päeva

Saagikoristus: 14 - 18 nädalat

Kasvab kõige paremini: 20°C – 35°C

  • Idanemisprotsessi saate kiirendada, tõstes temperatuuri vähemalt 79 ° F -ni (26 ° C).
  • Kui kaunas idaneb mitu seemet, jätke üks seemik kasvama, et tagada taimele piisavalt ruumi ja toitaineid.
  • Pange tähele! Ainult tšilli viljad on söödavad, ülejäänud taim on mürgine ja seda ei tohiks tarbida.
  • Ärge lõigake ega kärpige oma taime enne vilja - see moodustab taime ülaosas lilli ja puuvilju.
  • Kui teie taim õitseb, tuleb see tolmeldada käsitsi. Tehke seda õrnalt raputades oma taime, et viia õietolm ühest õist teise.
  • Red Hot Chili Pepper puuviljad valmivad valgest/lillast helepunase värvuseni umbes 12 nädalat pärast nende istutamist.
  • Red Hot Chili Pepper puuviljade kuum tase scoville'i soojusühikutes on kuni 80 000.
  • Sõbralik hoiatus! Alati on hea ettevaatusabinõu käte pesemine pärast tšilli paprika käitlemist. Samuti on kõige parem vältida silmade hõõrumist või teiste õrnade kehaosade puudutamist pärast tšilli käitlemist.

Toodetud Eestis!

basket icon

Toode on otsas