Näita mobiiliversiooni

Liigu sisu juurde Liigu peamenüü juurde

Avaleht / Raamatud / Kokandus / Varia / Art of Natural Cheesemaking

Raamat

Art of Natural Cheesemaking

Autor: David Asher

* * * * * * * * * * Loe arvustusi (0)

Toode pole saadaval

Sisukirjeldus

With instructions for making a wide variety of cheeses, from feta to cheddar and ricotta.

Lisainfo
ISBN 9781603585781
Ilmumisaasta 2015
Keel ingliskeelne
Formaat Pehmekaaneline
Lehekülgi 320 lk
Mõõt 252x203x17 (mm)
Kirjastus Chelsea Green Publishing Co
Lisamise aeg: 13.04.2015

Toode pole saadaval

Arvustused (0)
Suhtlusvõrkude arvustused

Vabandame! Teie veebilehitseja on liiga väike meie kodulehe külastamiseks.

We're sorry! Your browser is too small for this website.

Приносим извинения! Размеры вашего браузера слишком малы для посещения нашей страницы.