Näita mobiiliversiooni

Liigu sisu juurde Liigu peamenüü juurde

Avaleht / Raamatud / Kokandus / Liha- ja kalatoidud / VORSTI TEGEMISE RAAMAT

Raamat

VORSTI TEGEMISE RAAMAT

Autor: KERTU LUKAS, Ilse Metsamaa, Renee Altrov

* * * * * * * * * * Loe arvustusi (0)

25.99 €Püsikliendile: 24.69 €

LIITU või Logi sisse

Kaup kätte 2 tunni jooksul

Sisukirjeldus

Omal käel vorstivalmistamise eelis on see, et saad ise valida parima tooraine ja endale sobivad maitsed. Vorstivalmistamine võib olla ka sotsiaalne tegevus – sõpradega koos on tore ette võtta suurem vorstitegu ning katsetada eri tekstuure ja maitseid. Ja kui põhitõed on selged, võib igaüks valmistada oma lemmikvorsti.

Raamatus jagavad autorid oma tähelepanekuid ja aja jooksul lihvitud oskusi vorstide valmistamisel. Kuidas valida toorainet ja kust seda hankida, millised on erinevad tehnikad ja palju muud. Kuidas valmistada ahjuvorste, toorvorste, suitsuvorste, rupskivorste, verivorste, keeduvorste ning vinnutatud vorste.

Igaühest võib saada vorstimeister!

Lisainfo
ISBN 9789985348642
Ilmumisaasta 2020
Keel eestikeelne
Formaat Kõvakaaneline
Lehekülgi 160 lk
Mõõt 240x170x19 (mm)
Kirjastus VARRAK
Lisamise aeg: 13.04.2020

25.99 €

LIITU või Logi sisse

Kaup kätte 2 tunni jooksul

Kategooria TOP

Lisaks ostetakse

Arvustused (0)
Suhtlusvõrkude arvustused

Klienditugi

Kõnedele vastatakse E-P 8-21
+372 671 3659

Kirjadele vastatakse E-R 9-17
epood@rahvaraamat.ee

Tasuta püsikliendiks registreerumine

Rahva Raamatu püsikliendina saad meie kauplustes püsivalt 5% allahindlust ning ennast kurssi viia raamatuuudistega:

Vabandame! Teie veebilehitseja on liiga väike meie kodulehe külastamiseks.

We're sorry! Your browser is too small for this website.

Приносим извинения! Размеры вашего браузера слишком малы для посещения нашей страницы.