Näita mobiiliversiooni

Liigu sisu juurde Liigu peamenüü juurde

Avaleht / Muusika / Jazz/Funk / V/A - ECCENTRIC SOUL: SARU LABEL (2018) 2LP



* * * * * * * * * * Loe arvustusi (0)


A1 Out Of Sights - For The Rest Of My Life

A2 The O'Jays - Now He's Home

A3 Pandella Kelly - Stand In For Love

A4 The Ponderosa Twins - Bound

A5 Elements - Son In Law

B1 Sir Stanley - Are You Man Enough

B2 Bobby Dukes - Just To Be With You

B3 David Peoples - Got To Get My Broom Out

B4 Michael Bell - Can't Make It Without You

B5 Out Of Sights - I Can't Take It

C1 The Ba-Roz - The Last Time

C2 Elements - Hey Lady

C3 The Ponderosa Twins - I Remember You

C4 Out Of Sights - My Woman's Love

C5 Out Of Sights - Baby You Got It

C6 The O'Jays - Shattered Man

D1 Sir Stanley - I Believe

D2 Out Of Sights - Tears Don't Care Who Cry

D3 Elements - Prove It

D4 The Ba-Roz - Come Back Boy

D5 Out Of Sights - You Made Me Beg

D6 Out Of Sights - I Was Wrong

EAN 825764107112
Ilmumisaasta 2018
Mõõt 350x350x10 (mm)
Lisamise aeg: 02.04.2018
Arvustused (0)
Suhtlusvõrkude arvustused

Vabandame! Teie veebilehitseja on liiga väike meie kodulehe külastamiseks.

We're sorry! Your browser is too small for this website.

Приносим извинения! Размеры вашего браузера слишком малы для посещения нашей страницы.