Näita mobiiliversiooni

Liigu sisu juurde Liigu peamenüü juurde

Avaleht / Raamatud / Kokandus / Varia / TOIDUVALMISTAMINE SUURKÖÖGIS

Raamat

TOIDUVALMISTAMINE SUURKÖÖGIS

Autor: ANNE KERSNA, INDREK KIVISALU, MAIRE MERITS, SIRJE REKKOR

* * * * * * * * * * Loe arvustusi (0)

Toode pole saadaval

Sisukirjeldus

Sirje Rekkor, Anne Kersna, Maire Merits, Indrek Kivisalu

Õpik annab teavet suurköögi töökorraldusest, seadmete ja töövahendite käsitsemisest, menüüde koostamise põhimõtetest, tervislikust toitumisest, suurköögitöö planeerimisest, toidu- ja isikliku hügieeni nõuetest. Samuti käsitletakse kalkuleerimise ja laomajanduse põhimõtteid, roogade serveerimist ja klientide teenindamist. Iga peatüki juures on õppeülesanded õppematerjali kordamiseks ja kinnistamiseks.

Raamat sisaldab ligi 100 suurköökides tarvitusel olevat retsepti.

Lisainfo
ISBN 9789949466153
Ilmumisaasta 2010
Keel eestikeelne
Formaat Pehmekaaneline
Lehekülgi 270 lk
Mõõt 270x210x15 (mm)
Kirjastus ARGO
Lisamise aeg: 30.04.2016

Toode pole saadaval

Arvustused (0)
Suhtlusvõrkude arvustused

Vabandame! Teie veebilehitseja on liiga väike meie kodulehe külastamiseks.

We're sorry! Your browser is too small for this website.

Приносим извинения! Размеры вашего браузера слишком малы для посещения нашей страницы.