Rahva Raamat logo
Categories
triangle icon
Rahva Raamat logo
Categories
Books
triangle icon
Audiobooks
triangle icon
E-books
triangle icon
Games
triangle icon
Stationery
triangle icon
Gifts
triangle icon
Music & Movies
triangle icon
Electronics
triangle icon
Special offers!
triangle icon
delivery icon

Shipping is free

home icon

Toiduvalmistamine suurköögis

Toiduvalmistamine suurköögis
gallery icon
Gallery

Toiduvalmistamine suurköögis

Author

Anne Kersna

,

Indrek Kivisalu

,

Maire Merits

,

Sirje Rekkor

Sirje Rekkor, Anne Kersna, Maire Merits, Indrek Kivisalu

Õpik annab teavet suurköögi töökorraldusest, seadmete ja töövahendite käsitsemisest, menüüde koostamise põhimõtetest, tervislikust toitumisest, suurköögitöö planeerimisest, toidu- ja isikliku hügieeni nõuetest. Samuti käsitletakse kalkuleerimise ja laomajanduse põhimõtteid, roogade serveerimist ja klientide teenindamist. Iga peatüki juures on õppeülesanded õppematerjali kordamiseks ja kinnistamiseks.

Raamat sisaldab ligi 100 suurköökides tarvitusel olevat retsepti.
close icon

Permanently out of stock