Näita mobiiliversiooni

Liigu sisu juurde Liigu peamenüü juurde

Avaleht / Raamatud / Ajalugu ja poliitika / Maailma ajalugu / Taste of Progress: Food at International and World Exhibitions in the Nineteenth and Twentieth Centuries

Raamat

Taste of Progress: Food at International and World Exhibitions in the Nineteenth and Twentieth Centuries

Autor: Dr. Nelleke Teughels, Peter Scholliers

* * * * * * * * * * Hinda ja arvusta (0)

133.42 126.75 €Toodet on alles vähem kui 10 eksemplari!

Kaup kätte: 2-4 nädalat (tellime välismaalt), hiljemalt 26.03

Sisukirjeldus

Lisainfo
ISBN 9781472441836
Ilmumisaasta 2015
Keel ingliskeelne
Formaat Kõvakaaneline
Lehekülgi 348 lk
Kirjastus Taylor & Francis Ltd
Lisamise aeg: 13.03.2017

133.42 126.75 €Toodet on alles vähem kui 10 eksemplari!

Kaup kätte: 2-4 nädalat (tellime välismaalt), hiljemalt 26.03

Arvustused (0)
Suhtlusvõrkude arvustused

Vabandame! Teie veebilehitseja on liiga väike meie kodulehe külastamiseks.

We're sorry! Your browser is too small for this website.

Приносим извинения! Размеры вашего браузера слишком малы для посещения нашей страницы.