TARRETATUD PIDUROAD
Zelatiin on see võluvahend, mille abil saab ka tasku-kohastest ainetest vaimustavaid suupisteid ja uhkeid õhulisi järelroogi, kõigil lisaboonuseks pilkupüüdev väliskuju. Uskumatult esinduslikuks ja ka maitsvaks muudab läikiv tarrend külmad lihal õigud ja pasteedi, rääkimata lihtsatest salatitest. Tagatipuks annab zelatiin võimaluse nii suupisteid kui ka järelroad valmis teha juba eelmisel päeval ning pidu-päeval koos külalistega muretult lauda istuda. Raamatu enam kui poolesaja retsepti hulka mahuvad peale esindus-roogade ka ülipopulaarne sefiirikreem ning vahu- ja kummi-kommid. Loomulikult sisaldab raamat ka põhjalikke ja aru-saadavaid õpetusi zelatiiniga ümberkäimiseks ning mitmeid vajalikke kavalusi tarretiste vormist kättesaamiseks.