Näita mobiiliversiooni

Liigu sisu juurde Liigu peamenüü juurde

Avaleht / Muusika / Jazz/Funk / SYL JOHNSON - COMPLETE TWINIGHT SINGLES (2015) 2LP



* * * * * * * * * * Loe arvustusi (0)

Toode pole saadaval


A1 Come On Sock It To Me

A2 Try Me (1967)

A3 Different Strokes

A4 Sorry 'Bout Dat!

A5 Ode To Soul Man

A6 I'll Take Those Skinny Legs

A7 I Feel An Urge

A8 Try Me (1968)

B1 Send Me Some Lovin'

B2 I Resign

B3 Dresses Too Short

B4 I Can Take Care Of Business

B5 Take Me Back

B6 I Can Take Care Of Homework

B7 Don't Give It Away

B8 Going To The Shack

C1 Is It Because I'm Black

C2 Let Them Hang High

C3 Concrete Reservation

C4 Together Forever

C5 One Way Ticket To Nowhere

C6 Kiss By Kiss

D1 Thank You Baby

D2 We Do It Together

D3 Get Ready

D4 Same Kind Of Thing

D5 Annie Got Hot Pants Power

D6 That's Why

D7 Everybody Needs Love

EAN 825764604314
Ilmumisaasta 2015
Lisamise aeg: 30.04.2016

Toode pole saadaval

Arvustused (0)
Suhtlusvõrkude arvustused

Vabandame! Teie veebilehitseja on liiga väike meie kodulehe külastamiseks.

We're sorry! Your browser is too small for this website.

Приносим извинения! Размеры вашего браузера слишком малы для посещения нашей страницы.