SUUR GRILLIMISE KÄSIRAAMAT. AHJUD JA GRILLID, TEHNIKA JA RETSEPTID
Juba koopainimesed küpsetasid lõkkel liha. Siiski on tänapäevane grillimine enamat, kui vaid liha küpsetamine.
Kas grillimisel tuleks kasutada puusütt või gaasi, n-ö otsest või kaudset tuld, kas grillida kaane all või kaaneta? „Suur grillimise käsiraamat” annab nendele ja veel paljudele teistele küsimustele vastused.
„Suur grillimise käsiraamat” ei ole vaid retseptikogu – selles on kõik, mida oodata ühelt põhjalikult grillimise käsiraamatult. See sisaldab sammsammulisi juhiseid alates grilli ehitamisest kuni grillil magustoitude valmistamiseni, tutvustab kõiki grillitarvikuid ja -tehnikate ning sisaldab 100 suurepärast retsepti.
„Suur grillimise käsiraamat”:
• Veidi grillimise ajalugu ja teadust
• Sobivaima grilli valimine või ehitamine
• Grillitarvikud ja tule tegemine. Mis ja kuidas?
• Maitsvate ja maitsekate grillroogade valmistamise põhilised viisid
• Alternatiivne grillimine välitingimustes: korstnatest grilliahjudeni
• Täielik õpetus terve sea küpsetamiseks
• 100 parimat retsepti lihast ja kalast salatite ja dessertideni
• Eesti tuntuima BBQ- ja grillikoolitaja, konsultandi ning BBQ cateringi pakkuja Enn Tobrelutsu grillinipid ja parimad retseptid