Näita mobiiliversiooni

Liigu sisu juurde Liigu peamenüü juurde

Avaleht / Raamatud / Teadus / Populaarteadus / Science of Ice Cream

Raamat

Science of Ice Cream

Autor: Chris Clarke

* * * * * * * * * * Loe arvustusi (0)

44.19 €Püsikliendile: 41.98 €Toodet on alles vähem kui 10 eksemplari!

LIITU või Logi sisse

Kaup kätte: 2-4 nädalat, hiljemalt 16.07

Sisukirjeldus

Written in an accessible style, the fully revised second edition of this bestseller aims to show how much science there is in ice cream.

Lisainfo
ISBN 9781849731270
Ilmumisaasta 2012
Keel ingliskeelne
Formaat Kõvakaaneline
Lehekülgi 234 lk
Mõõt 235x159x19 (mm)
Kirjastus Royal Society Of Chemistry
Lisamise aeg: 17.05.2012

44.19 €Toodet on alles vähem kui 10 eksemplari!

LIITU või Logi sisse

Kaup kätte: 2-4 nädalat, hiljemalt 16.07

Kategooria TOP

Arvustused (0)
Suhtlusvõrkude arvustused

Klienditugi

Kõnedele vastatakse E-P 8-21
+372 671 3659

Kirjadele vastatakse E-R 9-17
epood@rahvaraamat.ee

Tasuta püsikliendiks registreerumine

Rahva Raamatu püsikliendina saad meie kauplustes püsivalt 5% allahindlust ning ennast kurssi viia raamatuuudistega:

Vabandame! Teie veebilehitseja on liiga väike meie kodulehe külastamiseks.

We're sorry! Your browser is too small for this website.

Приносим извинения! Размеры вашего браузера слишком малы для посещения нашей страницы.