Näita mobiiliversiooni

Liigu sisu juurde Liigu peamenüü juurde

Avaleht / Raamatud / Majandus / Töö ja personal / Science of Cooking

-10%

Raamat

Science of Cooking

Autor: Joseph Provost, Jeffrey Bodwin, Brenda Kelly, Mark Wallert, Keri L. Colabroy

* * * * * * * * * * Loe arvustusi (0)

88.68 79.77 €Toodet on alles vähem kui 10 eksemplari!

Kaup kätte: Kiirtellimusega: teisipäev 27.11

Sisukirjeldus

Written as a textbook with an online laboratory manual for students and adopting faculties, this work is intended for non-science majors / liberal studies science courses and will cover a range of scientific principles of food, cooking and the science of taste and smell.

Lisainfo
ISBN 9781118674208
Ilmumisaasta 2016
Keel ingliskeelne
Formaat Pehmekaaneline
Lehekülgi 544 lk
Mõõt 275x218x45 (mm)
Kirjastus John Wiley & Sons Inc
Lisamise aeg: 25.01.2016

88.68 79.77 €Toodet on alles vähem kui 10 eksemplari!

Kaup kätte: Kiirtellimusega: teisipäev 27.11

Arvustused (0)
Suhtlusvõrkude arvustused

Vabandame! Teie veebilehitseja on liiga väike meie kodulehe külastamiseks.

We're sorry! Your browser is too small for this website.

Приносим извинения! Размеры вашего браузера слишком малы для посещения нашей страницы.