Näita mobiiliversiooni

Liigu sisu juurde Liigu peamenüü juurde

Avaleht / Raamatud / Kokandus / Rahvusköögid / Regional Cooking of Italy

Raamat

Regional Cooking of Italy

Autor: Valentina Harris

* * * * * * * * * * Loe arvustusi (0)

Toode pole saadaval

Sisukirjeldus

Packed with 325 inspiring recipes, such as Bucatini with Amatriciana Sauce from Lazio, Classic Ragu Bolognese from Emilia-Romagna, Risotto with Chianti from Tuscany, Sardinian Foccacia Twist, and Panna Cotta from Piedmont, this collection allows you to share the Italian joy of cooking.

Lisainfo
ISBN 9781908991010
Ilmumisaasta 2012
Keel ingliskeelne
Formaat Pehmekaaneline
Lehekülgi 128 lk
Kirjastus ANNESS PUBLISHING
Lisamise aeg: 30.03.2017

Toode pole saadaval

Sama autor

Kategooria TOP

Arvustused (0)
Suhtlusvõrkude arvustused

Vabandame! Teie veebilehitseja on liiga väike meie kodulehe külastamiseks.

We're sorry! Your browser is too small for this website.

Приносим извинения! Размеры вашего браузера слишком малы для посещения нашей страницы.