Näita mobiiliversiooni

Liigu sisu juurde Liigu peamenüü juurde

Avaleht / Raamatud / Kokandus / Liha- ja kalatoidud / RÄIM & HEERINGAS. KLASSIKALISED JA UUED RETSEPTID

-15%

Raamat

RÄIM & HEERINGAS. KLASSIKALISED JA UUED RETSEPTID

Autor: FREDRIK ERIKSSON

* * * * * * * * * * Loe arvustusi (0)

19.42 16.51 €

Kaup kätte: Kiirtellimusega: täna 17.10

Sisukirjeldus

Rootsi mainekates restoranides töötanud ja arvukates televisioonisaadetes esinenud mitmete kokaraamatute autori Fredrik Erikssoni kirjutatud raamat kalatoitudest sisaldab sadu klassikalisi ja uudseid retsepte heeringast ja räimest. Pikka aega eestlaste põhitoiduks olnud kaladest tehtud road sobivad nii suupisteteks kui ka lõuna- ja õhtusöögiks. Jagatakse näpunäiteid odavate ja tervislike kalade puhastamiseks, fileerimiseks ja marinaadide valmistamiseks. Raamatu lõpuosas on tutvustatud sobivaid lisandeid kalatoitude juurde ja lisatud nende valmistamisõpetus.

Lisainfo
ISBN 9789949340736
Ilmumisaasta 2013
Keel eestikeelne
Formaat Kõvakaaneline
Lehekülgi 128 lk
Mõõt 230x200x15 (mm)
Tõlkija(d) KADRI PAPP
Kirjastus SINISUKK
Lisamise aeg: 30.04.2016

19.42 16.51 €

Kaup kätte: Kiirtellimusega: täna 17.10

Arvustused (0)
Suhtlusvõrkude arvustused

Vabandame! Teie veebilehitseja on liiga väike meie kodulehe külastamiseks.

We're sorry! Your browser is too small for this website.

Приносим извинения! Размеры вашего браузера слишком малы для посещения нашей страницы.