Näita mobiiliversiooni

Liigu sisu juurde Liigu peamenüü juurde

Avaleht / Raamatud / Kokandus / Liha- ja kalatoidud / Practical Enyclopedia of Fish and Shellfish

Raamat

Practical Enyclopedia of Fish and Shellfish

Autor: KATE WHITEMAN

* * * * * * * * * * Hinda ja arvusta (0)

Toode pole saadaval

Sisukirjeldus

A complete guide to fish and shellfish types, their preparation and cooking techniques. Includes 150 classic recipes shown in 750 step-by-step colour photos. Features soups, mousses, pates, salads, main and light courses.

Lisainfo
ISBN 9781844766130
Keel ingliskeelne
Formaat Pehmekaaneline
Mõõt 299x233x19 (mm)
Kirjastus SOUTHWATER
Lisamise aeg: 11.08.2014

Toode pole saadaval

Arvustused (0)
Suhtlusvõrkude arvustused

Vabandame! Teie veebilehitseja on liiga väike meie kodulehe külastamiseks.

We're sorry! Your browser is too small for this website.

Приносим извинения! Размеры вашего браузера слишком малы для посещения нашей страницы.