Näita mobiiliversiooni

Liigu sisu juurde Liigu peamenüü juurde

Avaleht / Raamatud / Teadus / Populaarteadus / Physiology of Taste

Raamat

Physiology of Taste

Autor: JEAN ANTHELME BRILLAT-SAVARIN

* * * * * * * * * * Loe arvustusi (0)

Toode pole saadaval

Sisukirjeldus

Brillat - Savarin's unique, exuberant collection of dishes, experiences, reflections, history and philosophy raised gastronomy to an art form.

Lisainfo
ISBN 9781841593142
Ilmumisaasta 2009
Keel ingliskeelne
Formaat Kõvakaaneline
Lehekülgi 490 lk
Tõlkija(d) M. F. K. Fisher
Kirjastus Everyman
Lisamise aeg: 13.03.2017

Toode pole saadaval

Arvustused (0)
Suhtlusvõrkude arvustused

Vabandame! Teie veebilehitseja on liiga väike meie kodulehe külastamiseks.

We're sorry! Your browser is too small for this website.

Приносим извинения! Размеры вашего браузера слишком малы для посещения нашей страницы.