Rahva Raamat logo
Kategooriad
triangle icon
Rahva Raamat logo
Kategooriad
Raamatud
triangle icon
Audioraamatud
triangle icon
E-raamatud
triangle icon
Mängud
triangle icon
Kool ja kontor
triangle icon
Kingitused
triangle icon
Muusika ja filmid
triangle icon
Tehnika
triangle icon
Allahindlused
triangle icon
delivery icon

Kohaletoimetamine on tasuta!

home icon

PARIMAD PÜHADETOIDUD

PARIMAD PÜHADETOIDUD
gallery icon
Galerii

PARIMAD PÜHADETOIDUD

Raamatus on üle 320 hõrgutava pidutoidu retsepti 40 riigist. Sünnipäevade, pidude, tähtpäevade, laste sünnipäevade, jõulude, aastavahetuse, vastlapäeva, lihavõtete, jaanipäeva, mihklipäeva, emadepäeva, isadepäeva ja sõbrapäeva toidud. Ülevaade eestlaste ja paljude teiste rahvaste pühadetoitudest.
Pühasid laiast maailmast. Maitsvaid toite, mida süüakse Hiina uusaasta, iftari, Mardi Grasi ja Cinco de Mayo ajal.

Raamatu autoriteks on Margit Mikk-Sokk, kes on koostanud mitmeid kokaraamatuid, teinud Eesti Televisioonis kokasaadet „Köögitoimkond“ ja esinenud Kanal2 kokasaates „Lusikas“ ning Ragnar Sokk, kellel on magistrikraad Tallinna Tehnikaülikooli toiduainete tehnoloogia erialal.

basket icon

Toode on otsas