Näita mobiiliversiooni

Liigu sisu juurde Liigu peamenüü juurde

Avaleht / Raamatud / Tervis ja meditsiin / Meditsiin / Nutrition: A Very Short Introduction

-15%

Raamat

Nutrition: A Very Short Introduction

Autor: David Bender (Emeritus Professor of Nutritional Biochemistry, University College London)

* * * * * * * * * * Loe arvustusi (0)

14.11 11.99 €

Kaup kätte: Kiirtellimusega: neljapäev 26.09

Sisukirjeldus

There is much conflicting information about diet and health; with issues such as obesity and food allergies increasing worldwide despite healthy eating campaigns such as 'five-a-day'. In this Very Short Introduction, David Bender provides a simple but authoritative guide to the main principles of human nutrition and a healthy diet.

Lisainfo
ISBN 9780199681921
Ilmumisaasta 2014
Keel ingliskeelne
Formaat Pehmekaaneline
Lehekülgi 128 lk
Mõõt 174x111x12 (mm)
Kirjastus OXFORD UNIVERSITY PRESS
Sari Very Short Introductions
Lisamise aeg: 23.02.2014

14.11 11.99 €

Kaup kätte: Kiirtellimusega: neljapäev 26.09

Arvustused (0)
Suhtlusvõrkude arvustused

Vabandame! Teie veebilehitseja on liiga väike meie kodulehe külastamiseks.

We're sorry! Your browser is too small for this website.

Приносим извинения! Размеры вашего браузера слишком малы для посещения нашей страницы.