Rahva Raamat logo
Категории
triangle icon
Войти
Rahva Raamat logo
Категории
Книги
triangle icon
Aудиокниги
triangle icon
Электронные книги
triangle icon
Игры
triangle icon
Канцтовары
triangle icon
Подарочные товары
triangle icon
Музыка и фильмы
triangle icon
Техника
triangle icon
Специальные предложения
triangle icon
delivery icon

Бесплатная доставка!

home icon

Millest kokaraamatutes ei räägita

Millest kokaraamatutes ei räägita
gallery icon
Галерея

Millest kokaraamatutes ei räägita

Автор

Maire Suitsu

Küllap teab iga kodukokk, et isegi päris lihtsana tunduvad kuumad road ei taha alati ootuspäraselt välja tulla ja olukord ei pruugi paraneda ka pärast korduvaid uusi katsetusi. Põhjus on peaaegu alati selles, et täiuslik lõpptulemus nõuab toiduainete kuumtöötlemise arvukate põhitõdede tundmist ja ranget järgimist. Kust võiks taolisi teadmisi hankida? Tavapärane kokaraamat annab ju tegijale vaid vajalikud ainekogused, mida tuleb kas keeta, pruunistada, hautada või mõnel muul viisil kuumtöödelda. Kuidas seda täpselt teha, selle selgitamiseks pole retseptiraamatus lihtsalt ruumi. 

Sellest mahukast raamatust aga leiab kodukokk kõik, mida vajab kuumade lõunaroogade õnnestumiseks. Nii Eesti köögi põhitoiduainete kuumtöötlemise ja käsitsemise reeglid kui ka kõik tuntud ja mitmed täiesti uudsed kuumtöötlemismeetodid on raamatus lahti seletatud äärmiselt põhjalikult ja detailselt. Lõpuosas on aga luubi alla võetud vägagi vajalik, kuid meie kokakirjanduses kahjuks harva ettetulev teema – arvukate kokkamisapsude vältimine ja vajadusel muidugi ka parandamine.

Aga seegi pole veel kõik. Lugeja leiab ka veebilingi, millelt avaneb tinglikult blogiks nimetatav nõuandekogumik. See pakub nii tekstide kui veebilinkide kaudu ligipääsu huvitavale lugemis- ja vaatamismaterjalile, mille kogumaht ei jää vist kuigi palju raamatu omale alla. Mõlemad allikad koos aga toovad igale huvilisele lausa koju kätte põhjaliku, kuid hõlpsasti omandatava kokakursuse.

close icon

Товара нет в наличии