Näita mobiiliversiooni

Liigu sisu juurde Liigu peamenüü juurde

Avaleht / Raamatud / Teadus / Bioloogia ja keemia / Microbial Production of Food Ingredients, Enzymes and Nutrac

Raamat

Microbial Production of Food Ingredients, Enzymes and Nutrac

Autor: B McNeil

* * * * * * * * * * Loe arvustusi (0)

Toode pole saadaval

Sisukirjeldus

Lisainfo
ISBN 9780857093431
Keel ingliskeelne
Formaat Kõvakaaneline
Mõõt 234x156x35 (mm)
Kirjastus Elsevier Science & Technology
Lisamise aeg: 03.10.2014

Toode pole saadaval

Arvustused (0)
Suhtlusvõrkude arvustused

Vabandame! Teie veebilehitseja on liiga väike meie kodulehe külastamiseks.

We're sorry! Your browser is too small for this website.

Приносим извинения! Размеры вашего браузера слишком малы для посещения нашей страницы.