Näita mobiiliversiooni

Liigu sisu juurde Liigu peamenüü juurde

Avaleht / Raamatud / Kokandus / Varia / Meat

Raamat

Meat

Autor: Valery Drouet, Pierre-Louis Viel

* * * * * * * * * * Loe arvustusi (0)

Toode pole saadaval

Sisukirjeldus

Meat Lovers, rejoice! The Art of Cooking Meat is a dream book for carnivores, with more than 60 meat recipes from hearty (a good old pepper steak, anyone?) to sophisticated (confit of lamb shanks with saffron), covering a full range of meat cuts and preparation techniques.

Lisainfo
ISBN 9783848007561
Ilmumisaasta 2015
Keel ingliskeelne
Formaat Kõvakaaneline
Lehekülgi 144 lk
Mõõt xx18 (mm)
Kirjastus ULLMANN PUBLISHING
Lisamise aeg: 08.12.2014

Toode pole saadaval

Arvustused (0)
Suhtlusvõrkude arvustused

Vabandame! Teie veebilehitseja on liiga väike meie kodulehe külastamiseks.

We're sorry! Your browser is too small for this website.

Приносим извинения! Размеры вашего браузера слишком малы для посещения нашей страницы.