Näita mobiiliversiooni

Liigu sisu juurde Liigu peamenüü juurde

Avaleht / Raamatud / Kokandus / Liha- ja kalatoidud / LIHA SOOLAMINE JA SUITSUTAMINE

Raamat

LIHA SOOLAMINE JA SUITSUTAMINE

Autor: BERNHARD GAHM

* * * * * * * * * * Loe arvustusi (0)

Toode pole saadaval

Sisukirjeldus

Kui te ei soovi lihatooteid poest osta, vaid eelistate omakasvatatud või teada-tuntud talu loomi, sest teile on tähtis, kuidas neid peeti ja millega söödeti, siis pakub liha soolamine ja suitsutamine teile võimalust valmistada kodus kvaliteetseid toiduaineid. Asjaarmastajast lihameister saab lihatooteid valmistada oma maitse järgi ja kuigi tegemist pole väga levinud hobiga, on see harrastus hea võimalus argistressi maandada. Omavalmistatud lihatoodetega rikastate perekonna toidulauda, loote koju tagavarad ja hoiate raha kokku. Kui lihameistritarkusi on omandatud piisavalt palju, võite sugulasi, sõpru ja kolleege üllatada koduse soolaliha või suitsusingiga.

Lisainfo
ISBN 9789949148813
Ilmumisaasta 2012
Keel eestikeelne
Formaat Kõvakaaneline
Lehekülgi 128 lk
Mõõt 240x175x10 (mm)
Tõlkija(d) KERSTI KITTUS
Kirjastus SINISUKK
Lisamise aeg: 30.04.2016

Toode pole saadaval

Kategooria TOP

Arvustused (0)
Suhtlusvõrkude arvustused

Vabandame! Teie veebilehitseja on liiga väike meie kodulehe külastamiseks.

We're sorry! Your browser is too small for this website.

Приносим извинения! Размеры вашего браузера слишком малы для посещения нашей страницы.