Näita mobiiliversiooni

Liigu sisu juurde Liigu peamenüü juurde

Avaleht / Raamatud / Kokandus / Tervislik toitumine / KERGEMAD KLASSIKUD. TALJESÕBRALIKUMAKS TIMMITUD LEMMIKTOIDUD MEILT JA MUJALT

Raamat

KERGEMAD KLASSIKUD. TALJESÕBRALIKUMAKS TIMMITUD LEMMIKTOIDUD MEILT JA MUJALT

Autor: MARI-LIIS ILOVER

* * * * * * * * * * Hinda ja arvusta (0)

18.90 17.96 €

Kaup kätte: Kiirtellimusega: homme, 23.10

Sisukirjeldus

Kui soovid muuta oma toidulauda kergemaks, aga ainuüksi sõna „dieet” kõlab ahistavalt ning armsatest ja tuntud headest maitsetest loobumine ei tule kõne allagi, oled kätte võtnud just õige raamatu. Taljesõbraliku värskenduskuuri on läbinud rohkem kui 60 klassikalist retsepti nii meilt kui ka mujalt, kartulisalatist Napoleoni koogini.
Ei ole vaja teha drastilisi ümberkorraldusi, et muuta oma toidulaud kergemaks, täisväärtuslikumaks ja tervislikumaks. Raamatu juhiste järgi toitu valmistades saad endiselt nautida oma lemmikroogi, mille maitse ei reeda kuidagi, et need sisaldavad vähem rasva, suhkrut ja valget jahu. See ei ole karm keeldude-käskude raamat, vaid rõõmus ning praktiline teejuht täisväärtuslikuma, mitmekesisema ja kergema toiduvaliku poole.

Mari-Liis Iloveri retseptid ja toidust pajatavad kirjutised on paljudele tuttavad tänu tema veebilehele “Siit nurgast ja sealt nurgast”. Lisaks on neid avaldanud mitmed ajakirjandusväljaanded, ka on ta üles astunud telekokana. Autori eriline poolehoid kuulub puhtale, täisväärtuslikule ja tervislikule kodutoidule. Mari-Liis Iloveri sulest on varem ilmunud kokaraamatud “Maitsev” ja “Piknikule!”.

Lisainfo
ISBN 9789985333914
Ilmumisaasta 2015
Keel eestikeelne
Formaat Kõvakaaneline
Lehekülgi 168 lk
Mõõt 246x171x15 (mm)
Kirjastus VARRAK
Lisamise aeg: 30.04.2016

18.90 17.96 €

Kaup kätte: Kiirtellimusega: homme, 23.10

Arvustused (0)
Suhtlusvõrkude arvustused

Vabandame! Teie veebilehitseja on liiga väike meie kodulehe külastamiseks.

We're sorry! Your browser is too small for this website.

Приносим извинения! Размеры вашего браузера слишком малы для посещения нашей страницы.