Rahva Raamat logo
Категории
triangle icon
Войти
Rahva Raamat logo
Категории
Книги
triangle icon
Aудиокниги
triangle icon
Электронные книги
triangle icon
Игры
triangle icon
Канцтовары
triangle icon
Подарочные товары
triangle icon
Музыка и фильмы
triangle icon
Техника
triangle icon
Специальные предложения
triangle icon
delivery icon

Бесплатная доставка!

KALAKOKA ABC
gallery icon
Галерея

KALAKOKA ABC

Автор

Angelica Udeküll

,

Epp Mihkels

,

Erik Tammeleht

,

Hele-Mai Alamaa

,

Indrek Tekko

,

Lia Virkus

,

Marek Rebane

,

Mari-Liis Ilover

,

Pille Enden

,

Tuuli Mathisen

Kuidas kala püügikohast koju transportida nii, et see säiliks parimal moel? Kuidas kala puhastada? Millist kala tasub praadida, millist kuivatada, millist soolata? Kuidas turul ja poes hinnata kala värskust?

Kalakoka ABC“ annab vastused kõigile neile küsimustele. Kalakulinaaria-huviline saab raamatust lugeda kala kuumtöötlemisest (grillimine, keetmine, aurutamine, ahjus valmistamine, praadimine jne), külmtöötlemisest (soolamine, kuivatamine), õigetest puhastusnippidest, vajaminevast inventarist ja muust, mida vaja, et valmistada maitsvat kalarooga. 

Raamatu autoriteks on asjatundja kõiges kalaga seonduvas, Indrek Tekko kuulsast Pärnu Kalamajakast, haugiäss Marek Rebane ning ajakirja Kalale! peatoimetaja Margo Pajuste.

Kalakoka ABC“ on populaarse Kalale! kalaraamatute sarja 16. raamat.

Head lugemist!

close icon

Товара нет в наличии