Näita mobiiliversiooni

Liigu sisu juurde Liigu peamenüü juurde

Avaleht / Raamatud / Kokandus / Liha- ja kalatoidud / KALAKOKA ABC

-15%

Raamat

KALAKOKA ABC

Autor: INDREK TEKKO, MAREK REBANE, ANGELICA UDEKÜLL, EPP MIHKELS, ERIK TAMMELEHT, HELE-MAI ALAMAA, LIA VIRKUS, PILLE ENDEN, TUULI MATHISEN, MARI-LIIS ILOVER

* * * * * * * * * * Loe arvustusi (0)

10.00 8.50 €

Kaup kätte: Kiirtellimusega: täna 23.09

Sisukirjeldus

Kuidas kala püügikohast koju transportida nii, et see säiliks parimal moel? Kuidas kala puhastada? Millist kala tasub praadida, millist kuivatada, millist soolata? Kuidas turul ja poes hinnata kala värskust?

Kalakoka ABC“ annab vastused kõigile neile küsimustele. Kalakulinaaria-huviline saab raamatust lugeda kala kuumtöötlemisest (grillimine, keetmine, aurutamine, ahjus valmistamine, praadimine jne), külmtöötlemisest (soolamine, kuivatamine), õigetest puhastusnippidest, vajaminevast inventarist ja muust, mida vaja, et valmistada maitsvat kalarooga. 

Raamatu autoriteks on asjatundja kõiges kalaga seonduvas, Indrek Tekko kuulsast Pärnu Kalamajakast, haugiäss Marek Rebane ning ajakirja Kalale! peatoimetaja Margo Pajuste.

Kalakoka ABC“ on populaarse Kalale! kalaraamatute sarja 16. raamat.

Head lugemist!

Lisainfo
ISBN 9789949393718
Ilmumisaasta 2017
Keel eestikeelne
Formaat Pehmekaaneline
Lehekülgi 80 lk
Mõõt 205x135x5 (mm)
Koostaja(d) MARGO PAJUSTE
Kirjastus AJAKIRJADE KIRJASTUS
Sari KALALE!
Lisamise aeg: 09.06.2017

10.00 8.50 €

Kaup kätte: Kiirtellimusega: täna 23.09

Arvustused (0)
Suhtlusvõrkude arvustused

Vabandame! Teie veebilehitseja on liiga väike meie kodulehe külastamiseks.

We're sorry! Your browser is too small for this website.

Приносим извинения! Размеры вашего браузера слишком малы для посещения нашей страницы.