Näita mobiiliversiooni

Liigu sisu juurde Liigu peamenüü juurde

Home / Books / Food and Drinks / Meat, Fish & Seafood / KALAKOKA ABC

Book

KALAKOKA ABC

Author: INDREK TEKKO, MAREK REBANE, ANGELICA UDEKÜLL, EPP MIHKELS, ERIK TAMMELEHT, HELE-MAI ALAMAA, LIA VIRKUS, PILLE ENDEN, TUULI MATHISEN, MARI-LIIS ILOVER

* * * * * * * * * * Rate and Review (0)

10.00 €Püsikliendile: 9.50 €

Delivery: wednesday 03.06

Description

Kuidas kala püügikohast koju transportida nii, et see säiliks parimal moel? Kuidas kala puhastada? Millist kala tasub praadida, millist kuivatada, millist soolata? Kuidas turul ja poes hinnata kala värskust?

Kalakoka ABC“ annab vastused kõigile neile küsimustele. Kalakulinaaria-huviline saab raamatust lugeda kala kuumtöötlemisest (grillimine, keetmine, aurutamine, ahjus valmistamine, praadimine jne), külmtöötlemisest (soolamine, kuivatamine), õigetest puhastusnippidest, vajaminevast inventarist ja muust, mida vaja, et valmistada maitsvat kalarooga. 

Raamatu autoriteks on asjatundja kõiges kalaga seonduvas, Indrek Tekko kuulsast Pärnu Kalamajakast, haugiäss Marek Rebane ning ajakirja Kalale! peatoimetaja Margo Pajuste.

Kalakoka ABC“ on populaarse Kalale! kalaraamatute sarja 16. raamat.

Head lugemist!

Technical information
ISBN 9789949393718
Published: 2017
Language In Estonian
Format Soft cover
Pages 80 pg
Dimensions 205x135x5 (mm)
Koostaja(d) MARGO PAJUSTE
Publisher AJAKIRJADE KIRJASTUS
sari KALALE!
Added: 09.06.2017

10.00 €

Delivery: wednesday 03.06

Reviews (0)
Reviews from social networks

Vabandame! Teie veebilehitseja on liiga väike meie kodulehe külastamiseks.

We're sorry! Your browser is too small for this website.

Приносим извинения! Размеры вашего браузера слишком малы для посещения нашей страницы.