Näita mobiiliversiooni

Liigu sisu juurde Liigu peamenüü juurde

Avaleht / Muusika / Pop/Rock / JOHNNY CASH - THE SUN SINGLES COLLECTION (2014) 2LP



* * * * * * * * * * Loe arvustusi (0)

Toode pole saadaval


A1 Hey Porter 2:14

A2 Cry! Cry! Cry! 2:27

A3 Folsom Prison Blues 2:50

A4 So Doggone Lonesome 2:37

A5 I Walk The Line 2:43

A6 Get Rhythm 2:13

A7 Train Of Love 2:24

A8 There You Go 2:18

A9 Next In Line 2:44

B1 Don't Make Me Go 2:28

B2 Home Of The Blues 2:40

B3 Give My Love To Rose 2:41

B4 Ballad Of A Teenage Queen 2:12

B5 Big River 2:31

B6 Guess Things Happen That Way 1:50

B7 Come In Stranger 1:41

B8 The Ways Of A Woman In Love 2:15

B9 You're The Nearest Thing To Heaven 2:40

C1 It's Just About Time 2:09

C2 I Just Thought You'd Like To Know 2:24

C3 Luther Played The Boogie 2:05

C4 Thanks A Lot 2:37

C5 Katy Too 1:58

C6 I Forgot To Remember To Forget 1:53

C7 Goodbye Little Darlin' 2:15

C8 You Tell Me 1:19

C9 Straight A's In Love 2:15

C10 I Love You Because 2:27

D1 The Story Of A Broken Heart 2:10

D2 Down The Street To 301 2:05

D3 Mean-Eyed Cat 2:29

D4 Port Of Lonely Hearts 2:36

D5 Oh Lonesome Me 2:28

D6 Life Goes On 2:00

D7 Sugartime 1:49

D8 My Treasure 1:14

D9 Blue Train 2:03

D10 Born To Lose 2:18

EAN 5060403742032
Ilmumisaasta 2014
Mõõt 350x350x10 (mm)
Lisamise aeg: 15.11.2017

Toode pole saadaval

Arvustused (0)
Suhtlusvõrkude arvustused

Vabandame! Teie veebilehitseja on liiga väike meie kodulehe külastamiseks.

We're sorry! Your browser is too small for this website.

Приносим извинения! Размеры вашего браузера слишком малы для посещения нашей страницы.