Rahva Raamat logo
Kategooriad
triangle icon
Rahva Raamat logo
Kategooriad
Raamatud
triangle icon
Audioraamatud
triangle icon
E-raamatud
triangle icon
Mängud
triangle icon
Kool ja kontor
triangle icon
Kingitused
triangle icon
Muusika ja filmid
triangle icon
Tehnika
triangle icon
Allahindlused
triangle icon
delivery icon

Kohaletoimetamine on tasuta!

JAMIE 30 MINUTI ROAD
gallery icon
Galerii

JAMIE 30 MINUTI ROAD

Selles raamatus õpetan sulle, kuidas saada terve toidukord lauale kõigest 30 minutiga! Ja mitte üksainus roog, vaid terve suur valik mõnusaid palasid.
Kui sa oled sama suur toidusõber nagu mina ja pead pärast pikka tööpäeva hakkama näljaseid suid toitma, siis luba mul tutvustada sulle tõeliselt uuenduslikku ja uut toiduvalmistamismeetodit. Selles raamatus õpetan, kuidas saada terve toidukord valmis sama ajaga, mis tavaliselt kulub üheainsa toidu tegemiseks. Tulemus, mida on võimalik saavutada kõigest poole tunniga, lööb sul jalad alt. Minul igatahes lõi!

Ometi ei tähenda kiirustamine koonerdamist kvaliteedi pealt. Tähtis on asju õigesti korraldada, tõhusalt tegutseda, kasutada nupuvõtteid ja nutikaid nippe, et laduda taldrikud hullult maitsva toiduga lauale täiesti tühise ajaga. Kõik 50 sellest raamatus leiduvat retsepti on kirjutatud ülima hoolega ja ilma liigse uimerdamiseta – see oli lihtsalt mõnus ja lennukas kokkamine. Panin kokku omavahel hästi sobivad toiduained ning avasin retseptid ainulaadsel ja hõlpsasti jälgitaval moel. Sedalaadi toidutegemisel tuleb iga hetke nutikalt kasutada, oma tegutsemist nautida ja kujundada ka köök sellele vastavalt.
Sulle võib tunduda, et see pole võimalik, kuid ma tõotan, et on. Heida pilk siia raamatusse ja sa näed ise, mis sorti toidud sind ees ootavad. Kui oled kord juba sellise toidutegemise selgeks saanud, hakkab see sulle meeldima ja sa ei pöördu enam iialgi tagasi.

Jamie Oliver tegi söögitegemisega algust juba kaheksa-aastaselt oma vanemate pubis Cricketers, mis asub Essexis, Claveringis. Pärast kooli lõpetamist hakkas ta toitlustuse vallas tööle, asudes kõigepealt tegutsema Londoni Neal Streeti restoranis ja seejärel River Cafés, kus ta jäi silma mainekale teleproduktsioonifirmale.
Tema karjäär televisioonis ja kokaraamatute autorina algas 1999. aastal sarjaga Alasti kokk (Naked Chef). Pärast seda on ta rajanud Londonis restorani Fifteen, muutnud Inglismaal koolilõunate menüüd ja viinud läbi revolutsiooni koduses toiduvalmistamises. Tema heategevusorganisatsioon Jamie Oliver Foundation on seadnud oma eesmärgiks parandada inimeste elu hea toiduga. Fondile kuulub Fifteen Restaurant Group, mis pakub kokakoolitust puudega noortele inimestele, ja Kokakooli keskused (Ministry of Food Centres), mis pakub inimestele nii Inglismaal kui ka mere taga võimalust õppida esmaseid söögitegemisoskusi. Hetkel töötab Jamie Oliveri fond välja koolitusprogrammi koolide ja lasteaedade kokatädidele.

close icon

Toode on otsas