Shipping is free
Teie aju käekäik ei sõltu teie geenidest. See ei ole üheselt määratud. Kui te kannatate mõne sellise ajutegevusest tingitud häire all nagu krooniline peavalu ja stress, unetus, diabeet, depressioon, epilepsia, mälu- või meeleoluhäired, ei pruugi kurja juur olla kodeeritud teie DNA-sse, vaid toitu, mida te sööte.
Tunnustatud neuroloog David Perlmutter on võtnud käsitluse alla teema, mis on meditsiinikirjanduses ringelnud pikki aastaid – ajutegevust kahjustavad süsivesikud. Tema uurimus ei puuduta üksnes ebatervislikke süsivesikuid, vaid ka tervislikke. Autor peab silmas ka neid teraviljatoite, mida oleme harjunud tervislikuks pidama: täisteranisu, täistera-, mitmeviljatooted, idandid, veskikividega jahvatatud jahu jne. Toetudes kümneid aastaid väldanud kliinilistele ja laboratoorsetele uuringutele, sh iseenda omadele, pakub ta lisaks provokatiivsele ja laia kõlapinda leidnud teoreetilisele osale välja ka neljanädalase tegevuskava, kuidas parandada tervist ning lisada elujõulisi aastaid.
Meditsiinidoktor David Perlmutter on praktiseeriv neuroloog ja Ameerika toitumisteaduste kolledži liige. Perlmutter osaleb muu hulgas telesaate „Doktor Oz” meditsiininõukogu töös. „Jahupea” on avaldatud kahekümne kuues keeles ja see on püsinud mitu aastat New York Timesi raamatuedetabelis.