Näita mobiiliversiooni

Liigu sisu juurde Liigu peamenüü juurde

Avaleht / Raamatud / Kokandus / Varia / In the Charcuterie

Raamat

In the Charcuterie

Autor: Taylor Boetticher, Toponia Miller

* * * * * * * * * * Loe arvustusi (0)

Toode pole saadaval

Sisukirjeldus

With over 125 recipes and illustrated instructions for making brined, smoked, cured, skewered, braised, rolled, tied, and stuffed meats, as well as a primer on whole-animal butchery, this book explains professional techniques that can enable home cooks to experience restaurant-quality meat every day and take their meat cooking to the next level.

Lisainfo
ISBN 9780224098830
Ilmumisaasta 2014
Keel ingliskeelne
Formaat Kõvakaaneline
Lehekülgi 352 lk
Mõõt 260x237x30 (mm)
Kirjastus Vintage Publishing
Lisamise aeg: 23.02.2014

Toode pole saadaval

Arvustused (0)
Suhtlusvõrkude arvustused

Vabandame! Teie veebilehitseja on liiga väike meie kodulehe külastamiseks.

We're sorry! Your browser is too small for this website.

Приносим извинения! Размеры вашего браузера слишком малы для посещения нашей страницы.