Näita mobiiliversiooni

Liigu sisu juurde Liigu peamenüü juurde

Avaleht / Raamatud / Tehnika / Varia / Ice Cream

-33%

Raamat

Ice Cream

Autor: H. Douglas Goff, Richard W. Hartel

* * * * * * * * * * Hinda ja arvusta (0)

113.01 75.72 €Toodet on alles vähem kui 10 eksemplari!

Kaup kätte: Kiirtellimusega: esmaspäev 28.08

Sisukirjeldus

This volume examines the science and technology of frozen dessert production and quality. It explores the entire scope of the industry, from the chemical, physical, engineering and biological principles of production to distribution of the finished product.

Lisainfo
ISBN 9781461460954
Ilmumisaasta 2013
Keel ingliskeelne
Formaat Kõvakaaneline
Lehekülgi 476 lk
Mõõt 234x156x26 (mm)
Kirjastus Springer-Verlag New York Inc.
Lisamise aeg: 11.08.2014

113.01 75.72 €Toodet on alles vähem kui 10 eksemplari!

Kaup kätte: Kiirtellimusega: esmaspäev 28.08

Arvustused (0)
Suhtlusvõrkude arvustused

Vabandame! Teie veebilehitseja on liiga väike meie kodulehe külastamiseks.

We're sorry! Your browser is too small for this website.

Приносим извинения! Размеры вашего браузера слишком малы для посещения нашей страницы.