Näita mobiiliversiooni

Liigu sisu juurde Liigu peamenüü juurde

Avaleht / Raamatud / Tervis ja meditsiin / Tervis / Healthy Eating to Reduce the Risk of Dementia

Raamat

Healthy Eating to Reduce the Risk of Dementia

Autor: Margaret Rayman, Katie Sharpe, Vanessa Ridland

* * * * * * * * * * Hinda ja arvusta (0)

23.53 22.35 €

Kaup kätte: Kiirtellimusega: kolmapäev 22.11

Sisukirjeldus

In this much-needed book, Margaret Rayman and her team of nutritional experts lay down some clear and effective guidelines to show you how to adapt your diet and lifestyle to help protect you against dementia.

Lisainfo
ISBN 9780857832283
Ilmumisaasta 2015
Keel ingliskeelne
Formaat Pehmekaaneline
Lehekülgi 176 lk
Mõõt 220x209x12 (mm)
Kirjastus KYLE BOOKS
Sari Healthy Eating
Lisamise aeg: 03.10.2014

23.53 22.35 €

Kaup kätte: Kiirtellimusega: kolmapäev 22.11

Samast sarjast

Arvustused (0)
Suhtlusvõrkude arvustused

Vabandame! Teie veebilehitseja on liiga väike meie kodulehe külastamiseks.

We're sorry! Your browser is too small for this website.

Приносим извинения! Размеры вашего браузера слишком малы для посещения нашей страницы.