Näita mobiiliversiooni

Liigu sisu juurde Liigu peamenüü juurde

Avaleht / Raamatud / Kokandus / Kokaraamatud / HAPENDAMINE. KURKIDEST JA KAPSASTEST ARBUUSIDE JA VIINAMARJADENI

-15%

Raamat

HAPENDAMINE. KURKIDEST JA KAPSASTEST ARBUUSIDE JA VIINAMARJADENI

Autor: TOIVO NIIBERG

* * * * * * * * * * Loe arvustusi (0)

25.20 21.42 €

Kaup kätte: Kiirtellimusega: täna 23.05

Sisukirjeldus

Viimasel ajal tuntakse üha rohkem huvi aia- ja metsasaaduste looduspärasema säilitamise ning hoidistamise vastu. Sellepärast on hapendamine kui üks vanimaid toiduainete töötlemise viise taas päevakorrale kerkinud. Hapendamise populaarsus peitub selles, et hapendamisprotsess teeb toiduainetega lausa imet, muutes need nii kasulikuks kui ka maitsvaks.

Toivo Niiberg tutvustab oma raamatus lugejatele paljude saaduste hapendamisvõimalusi ja retsepte, mis sisaldavad hapendatud toiduaineid. Samuti kirjutab ta hapendamise ajaloost ja kasulikkusest, toob välja tuntumad hapendamiseks sobivad taimesordid ja peamised vead, millega hapendamisel kokku puututakse.

Head hapendamist!

Lisainfo
ISBN 9789949344734
Ilmumisaasta 2016
Keel eestikeelne
Formaat Kõvakaaneline
Lehekülgi 264 lk
Mõõt 220x162x18 (mm)
Kirjastus SINISUKK
Lisamise aeg: 14.07.2016

25.20 21.42 €

Kaup kätte: Kiirtellimusega: täna 23.05

Kategooria TOP

Arvustused (0)
Suhtlusvõrkude arvustused

Vabandame! Teie veebilehitseja on liiga väike meie kodulehe külastamiseks.

We're sorry! Your browser is too small for this website.

Приносим извинения! Размеры вашего браузера слишком малы для посещения нашей страницы.