Rahva Raamat logo
Kategooriad
triangle icon
Rahva Raamat logo
Kategooriad
Raamatud
triangle icon
Audioraamatud
triangle icon
E-raamatud
triangle icon
Mängud
triangle icon
Kool ja kontor
triangle icon
Kingitused
triangle icon
Muusika ja filmid
triangle icon
Tehnika
triangle icon
Allahindlused
triangle icon
delivery icon

Kohaletoimetamine on tasuta!

home icon

HAPENDAMINE. KURKIDEST JA KAPSASTEST ARBUUSIDE JA VIINAMARJADENI

HAPENDAMINE. KURKIDEST JA KAPSASTEST ARBUUSIDE JA VIINAMARJADENI
gallery icon
Galerii

HAPENDAMINE. KURKIDEST JA KAPSASTEST ARBUUSIDE JA VIINAMARJADENI

Autor

Toivo Niiberg

Viimasel ajal tuntakse üha rohkem huvi aia- ja metsasaaduste looduspärasema säilitamise ning hoidistamise vastu. Sellepärast on hapendamine kui üks vanimaid toiduainete töötlemise viise taas päevakorrale kerkinud. Hapendamise populaarsus peitub selles, et hapendamisprotsess teeb toiduainetega lausa imet, muutes need nii kasulikuks kui ka maitsvaks.

Toivo Niiberg tutvustab oma raamatus lugejatele paljude saaduste hapendamisvõimalusi ja retsepte, mis sisaldavad hapendatud toiduaineid. Samuti kirjutab ta hapendamise ajaloost ja kasulikkusest, toob välja tuntumad hapendamiseks sobivad taimesordid ja peamised vead, millega hapendamisel kokku puututakse.

Head hapendamist!

basket icon

Toode on otsas