Rahva Raamat logo
Kategooriad
triangle icon
Rahva Raamat logo
Kategooriad
Raamatud
triangle icon
Audioraamatud
triangle icon
E-raamatud
triangle icon
Mängud
triangle icon
Kool ja kontor
triangle icon
Kingitused
triangle icon
Muusika ja filmid
triangle icon
Tehnika
triangle icon
Allahindlused
triangle icon
delivery icon

Kohaletoimetamine on tasuta!

home icon

HAPENDAME HÕRGUTISI

HAPENDAME HÕRGUTISI
gallery icon
Galerii

HAPENDAME HÕRGUTISI

Autor

Karin Bojs

Kui sügisest saab talv, täitub Karin Bojsi külmik hulga kirevate purkidega – köögiviljade hapendamine on alati olnud tema lemmikharrastus. Hapendada on võimalik peaaegu kõike, mis aias kasvab: kurke, ube, tomateid, suvikõrvitsaid, peete ja tomateid. Piimhappebakteritega hapendamine on üks vanemaid ja lihtsamaid köögiviljade säilitamise viise. See toob esile nende õrnad ja keerulised maitsed, säilitab peamised toiteained ega kuluta liialt energiat. Ja nagu autor selgitab, on hapendatud toit ka tervislik. "Hapendame hõrgutisi" on praktiline ja lihtne käsiraamat hapendamise saladustest ning sisaldab nii maitsvaid retsepte kui ka abistavaid nõuandeid hapendamise tehnika ja vajalike vahendite kohta

close icon

Toode on otsas