Rahva Raamat logo
Kategooriad
triangle icon
Rahva Raamat logo
Kategooriad
Raamatud
triangle icon
Audioraamatud
triangle icon
E-raamatud
triangle icon
Mängud
triangle icon
Kool ja kontor
triangle icon
Kingitused
triangle icon
Muusika ja filmid
triangle icon
Tehnika
triangle icon
Allahindlused
triangle icon
delivery icon

Kohaletoimetamine on tasuta!

home icon

GURMAANI KOKARAAMAT: TOIT JA VEIN

ra icon

GURMAANI KOKARAAMAT: TOIT JA VEIN

Veiniga kokkamine on lihtne, kiire, lõbus ja mitmekülgne! Kes oleks osanud arvata, et vein võib olla roogade ülimalt mõnus koostisosa, mis annab lihtsatele toitudele tohutult juurde? Peaaegu ei leidugi sellist toitu, mida vein paremaks muuta ei suudaks.
Võid seda kasutada nii liha marineerimiseks, hautiste maitsestamiseks, eelroogadele särtsu lisamiseks kui ka kalale, kanale, pastale või juurviljadele lisatavate kastmete parandamiseks; või siis muuda magustoidud hetkega argisest pidulikuks. Toidule tilga veini lisamisega muutub ka kõige tagasihoidlikum toit peeneks restoranieineks.


Proovi mõnda neist retseptidest juba täna!


• Brie jõhvika-portveinikastmes
• Kõrvitsasupp madeiraga
• Coq au Vin Blanc
• Karjasepirukas šerriga
• Kana rosmariini ja Chardonnay’ga
• Miriniga glasuuritud lõhe
• Portveinis keedetud pirnid

basket icon

Toode on otsas