Näita mobiiliversiooni

Liigu sisu juurde Liigu peamenüü juurde

Avaleht / Raamatud / Majandus / Töö ja personal / Guide to Modern Cookery

Raamat

Guide to Modern Cookery

Autor: AUGUSTE ESCOFFIER

* * * * * * * * * * Loe arvustusi (0)

Toode pole saadaval

Sisukirjeldus

Georges Auguste Escoffier (1846-1935) distinguished himself as an innovative and imaginative chef in the late nineteenth and early twentieth centuries, notably in London's Savoy and Carlton hotels. Reissued here in its 1907 English translation, his influential textbook on haute cuisine was first published in French in 1903.

Lisainfo
ISBN 9781108063500
Ilmumisaasta 2013
Keel ingliskeelne
Formaat Pehmekaaneline
Lehekülgi 902 lk
Kirjastus CAMBRIDGE UNIVERSITY PRESS
Lisamise aeg: 23.09.2019

Toode pole saadaval

Arvustused (0)
Suhtlusvõrkude arvustused

Vabandame! Teie veebilehitseja on liiga väike meie kodulehe külastamiseks.

We're sorry! Your browser is too small for this website.

Приносим извинения! Размеры вашего браузера слишком малы для посещения нашей страницы.